Practices

Practices este o platformă vizuală online ce ajută la distribuirea de bune practici ce țin de desfășurarea proceselor din interiorul organizațiilor cu scopul de a ajuta la identificare celor mai bune practici și de a le implementa acolo unde este necesar.

Yolanda Crețescu despre platforma Practices:

 

“Practices este platforma care ajuta întregul proiect Deprehub sa devină mai bun cu fiecare caz întâlnit. Dacă în Deprehub sunt peste 17000 de apeluri, fiecare apel este o provocare profesională.

Platforma Practices ne-a permis ca experiența unui specialist sa fie cunoscută, analizată și validată de toți specialiștii noștri. NU OBȚINE DOAR UN GHID DE BUNE PRACTICI,  INSTANTANEU ACTUALIZAT dar și o uniformitate în pregătirea profesională a tuturor specialiștilor Deprehub.

Este acea platformă care ne determina sa fim și mai buni mâine, care ne motivează să studiem continuu, care ne învață să avem curajul sa ne expunem profesional. Barierele profesionale, frica de eșec, teama începătorului, evitarea cazurilor dificile au dispărut. Suntem o echipa foarte bine pregătită, prin platforma Practices reușind sa o facem fiecare individual în spațiul nostru privat.”

Îndrăznește și împărtășește.
Practices este un produs Storycontainer.