Switch from overwhelmed minds to happy minds

Astăzi nu mai putem vorbi despre productivitate la locul de muncă fără a vorbi despre sănătatea emoțională a angajaților.

Stresul prelungit și confruntarea cu valul patru al pandemiei sunt pe cale de a epuiza aproape toate resursele de care o minte fericită și sănătoasă ar avea nevoie pentru a funcționa în parametrii optimi atât la job, cât și acasă.

 • Pentru 1 din 4 angajați români, nivelul de stres s-a dublat în pandemie, iar cei mai mulți dintre aceștia au ajuns deja la epuizare (BestJobs)
 • După doar 11 luni de pandemie, aproape 30% dintre angajați ajunseseră deja la burnout. (BestJobs)
 • La nivel global, 36% dintre angajați au simptome de anxietate și depresie (PwC)

 

Pe măsură ce burnout-ul, anxietatea, depresia, tulburările de stres post-traumatic și de somn din pandemie cresc, companiile sunt nevoite să își direcționeze politicile de HR către strategii menite să crească reziliența angajaților astfel încât aceștia să își poată regăsi echilibrul emoțional.

Cum ajutăm angajații să facă switch-ul de la o minte epuizată și supusă unui stres continuu, la o minte productivă și în echilibru, va invităm să aflăm împreună în cadrul conferinței organizate în parteneriat cu Happy Minds.

Cu ce vei pleca de la aceasta conferință:

 • Modalități de recunoaștere a mecanismelor de răspuns la stres în rândul angajaților; ce mai este normal și ce anormal în această perioadă;
 • Cele 5 principii de bază pe care companiile le pot folosi pentru a preveni burnout-ul, anxietatea și depresia la angajați;
 • Modalități de recunoaștere a comportamentelor specifice burnout-ului, anxietății și depresiei;
 • Tehnici de creștere a rezilienței emoționale;
 • Perspective pentru 2022. În ce direcție este nevoie să evolueze relația angajat-companie și care sunt cele mai noi abordări în programele de Employee Asisstance dedicate crizei COVID.

Conferința va fi susținută de Psih. Yolanda Crețescu, fondatoarea Happy Minds.

 • Happy Minds este prima companie care a lansat pe piața din România serviciul de helpline dedicat gestionării stresului și anxietății angajaților din corporații în perioada COVID, având în spate know-how-ul și arhitectura helpline-ului depreHUB.
 • Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul psihologiei organizaționale și 7 ani în domeniul psihologiei siguranței naționale, Yolanda Crețescu a fondat compania Happy Minds plecând de la nevoia stringentă identificată în experiența din cabinetul privat: lipsa unei abordări complete, 360 grade, a problemelor emoționale în rândul angajaților din corporații.
 • EAP Happy Minds urmărește echilibrul dintre cogniție și emoție și integrează strategii și instrumente digitalizate de evaluare, intervenție și sprijin psihologic individual pentru ca angajații să poată lucra la standarde maxime de performanță și productivitate chiar și în situații de criză.